Haha, förlåt

Nu blev det tråkigt igen, hejdå! Kommer säkert tillbaks snart igen! :D
/A

Från och med nu

Från och med nu ska jag bara göra saker jag blir glad av, ska sluta slösa tid på saker och människor som får mig att må dåligt.
Sommaren, kommer bli bra.

Hej!

Idag har det varit väldigt varmt! Närmare 30 grader större delen av dagen, fortfarande runt 20 grader ute, nu. Härligt! Imorgon blir det hoppträning för Angelica, ska bli riktigt roligt. Ska också hoppa BC omg 2 på söndag, men det kommer ju då bara bli 80 cm. Tävlingen kommer ske på Alleby, vilket kommer bli roligt, för jag hoppas att det kommer bli på gräs. Är vädret som metereologerna har sagt, så kommer det troligen bli på gräs! :)
Nu ska jag plugga lite franka, ta det lungt efter en mysig stalldag och ha det allmänt bra!
Amanda

Hej, det var längesen!

Hej!
Hunnit hända en hel del. Rasmus och jag har vunnit vår första tävling, och i dressyr dessutom! :D Tävlade också hoppning för någon vecka sedan och kom på en efterlängtad 3:a placering. Allting rullar på som det ska, helt enkelt. Börjat hitta varandra i dressyren, där det innan var knaggligt, riktigt roligt! I skolan är allt väl också som det ska, men kan säga att jag känner att sommarlov är alldeles lagom nära, är lite smått skoltrött. Men det är ju inte så konstigt, det är 25 grader varmt och vi sitter inne i en grå sal, då kunde livet varit bättre!
Vill börja blogga igen, om Irma är sugen så kanske. Fast efter skolan slutat, just den här veckan var det inte så mycket men antar att alla lärare kommer på massa prov nu innan lovet. Men innan jag börjar blogga ska jag ha blogg.se appen, känner att  annars kommer uppdateringen inte vara så bra, och det vill vi ju inte? Kanske kommer göra lite inlägg här tills vidare, det är ju så roligt! :)
Också färgat håret rött, väldigt rött, och jag älskar det! Har dock inte rött hår på sista bilden, det var innan.
Kram Amanda

RSS 2.0