Ha på dig det du trivs i

Något av det jobbigaste jag vet, är när folk säger att vissa är bortskämda. När folk säger att man bara "får" allting utan att behöva göra någonting. Kallar en bortskämd och tittar på en med en blick som säger "vem tror du att du är"?
För de vet inte vad som ligger bakom! Även om man har fått en och annan sak, utan att behöva "göra" något, så oftast så kanske man har lagt till lite pengar själv, köpt saken själv eller kanske helt enkelt gjort sig förtjänt av den. Folk dömer andra så lätt, på vilka kläder folk har, eller vilken ponny. Och tror utifrån det att de kan sätta stämpeln bortskämd eller inte bortskämd. Man kollar på märken, de som har, är bortskämda och tror att de rider så bra, och lika "dåliga" saker åt andra hållet. Jag hatar sånt, att man inte kan få ha på sig vad man vill utan att få stämplar av folk som inte ens känner en.  Märken eller inte, ridningen sitter inte i kläderna, så att bedöma ridningen utifrån vad man har på sig är helt korkat. Det hör man ju själv.
Man ska få ha på sig vad man vill, utan att känna att det blir jobbigt. Man ska bara ha på sig saker som man själv gillar och trivs i, inte saker som man förväntas ha på sig.
Tänk på det nästa gång du eller ni sätter stämpel på någon.
//Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0